Kalifornijas kora “Main Street Singers” un Daugavpils Mūzikas vidusskolas jauktā kora koncerts



Vienības nama koncertzālē
10. aprīlī plkst. 17.30
Kalifornijas kora “Main Street Singers” un Daugavpils Mūzikas vidusskolas jauktā kora koncerts

Kalifornijas štata koris “Main Street Singers” no Los Altosas, atzīmējot savu 29. dzimšanas dienu, ir sagatavojis koncertprogrammu, kurā izskan skaņdarbi no Renesanses laikmeta līdz mūsdienu autoru un komponistu skaņdarbiem.

Kopš kora dibināšanas brīža 1984. gadā,  tā vadītājs ir Marks Endrjū Šols. Viņa vadībā kolektīvs ir apceļojis sešus pasaules kontinentus, sniedzot vairāk nekā 290 koncertus 20 valodās.

Korī dzied jaunieši no dažādiem sociāliem, un etniskiem slāņiem, bet viņus vieno neizsīkstoša mūzikas mīlestība, kas arī kalpo par kolektīva veiksmes atslēgu.
 
Šogad savas koncerttūres ietvaros koris “Main Street Singers” sniegs koncertus Krievijā, Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā un Latvijā. Kopā ar kori tūrē piedalās Valmierā dzimusī talantīga ērģelniece un pianiste Līga Ivāne.
10. aprīlī plkst. 17.30 Vienības nama koncertzālē Kalifornijas koris “Main Street Singers” /diriģents M.E.Šols/ kopā ar Daugavpils Mūzikas vidusskolas jaukto kori /diriģents J.Ustinskovs/ sniegs neatkārtojamu koncertu, kurā būs iespēja noklausīties pasaules skaistākos skaņdarbus.
Ieeja bezmaksas

Informācija: t. 65427552, www.vienibasnams.lv