THE MAGIC TIME ORCHESTRA



Vienības nama koncertzālē
28.aprīlī plkst.18.00
Viļņas jauniešu bigbends
THE MAGIC TIME ORCHESTRA

„The Magic Time Orchestra“ ir jauniešu bigbends no Viļņas, kuru vada no 2004.gada tā dibinātājs Jevgeņijs Vedeckas. Kolektīva pirmajā sastāvā muzicēja bērni no 9 līdz 13 gadiem, tolaik tas bija jaunākais džeza orķestris Baltijā, un daudzi no jaunajiem mūziķiem arī šodien veido orķestra pamatsastāvu.

„The Magic Time Orchestra“ ir savdabīgs „brends” Lietuvas jauniešu džeza orķestru vidū. Kolektīvs ir darbojies Lietuvas un ārzemju mūzikas dzīvē, koncertējis: Lietuvas Nacionālajā filharmonijā, Lietuvas Nacionālajā televīzijā, džeza festivālos: „Kaunas Jazz”, „Vilnius Bend”, „Jaunyste”, „Flora Jazz”; piedalījies Viļņas pilsētas festivālā „Sostinės dienos”, Šauļu pilsētas pasākumos „Siauliu dienos”; iepriecinājis klausītājus Latvijā, Igaunijā, Zviedrijā, Vācijā un Kaļiņingradā.

Daugavpilī Viļņas jauniešu bigbends „The Magic Time Orchestra“ koncertēs pirmo reizi. Orķestra koncertprogramma sastāvēs no divām daļām un tā ietvers sevī populāru džeza un izklaides mūziku. Kopā ar orķestri klausīsimies arī solistus – instrumentālistus un dziedātāju Kristinu Jurevičiūti.
Ieeja bezmaksas

Informācija: Latviešu kultūras centrs tālr.: 65426691, www.vienibasnams.lv