MUZIKĀLAIS AUGUSTS DAUGAVPILĪ



Vienības nama koncertzālē
28.augustā plkst. 19.30
VAKARS DŽEZA NOSKAŅĀ

2014.gada Muzikālā augusta pēdējā nots izskanēs plkst.19.30 profesionālā pūšamo instrumentu orķestra „DAUGAVA” un Japānas džeza pianistes, solistes Keiko McNAMARAS koncertā „Vakars džeza noskaņās”.

Jau vairākus gadus Keiko McNamaras radošā darbība ir saistīta ar Daugavpili, gan muzicējot koncertos, gan veidojot kultūras sadarbību starp Daugavpili un Japānu dažādās nozarēs. Pateicoties mūziķei pilsētā ir notikušas Japānas kultūras un mūzikas dienas, ir viesojies japāņu sieviešu koris, notikušas japāņu tējas ceremonijas, kimono tērpu izstāde, japāņu rakstīšanas stundas, un daudz kas cits, bet visspilgtākās atmiņas, protams, ir no koncertiem, kuros cienījamā māksliniece pārsteidz skatītājus ar klavierspēles virtuozitāti un džeza vokālo izpildījumu.

Profesionālā pūšamo instrumentu orķestra „Daugava” un džeza pianistes, solistes Keiko McNamaras izpildījumā dzirdēsim 20. gadsimta džeza skaistākās melodijas, un tas viss ir domāts jums, godājamie koncertu apmeklētāji.

Koncerta „Vakars džeza noskaņā” mākslinieciskais vadītājs, orķestra „Daugava” diriģents Arnolds Grīnberts.

Paldies, firmas SIA „Magistr” prezidentei Tatjanai Dovoreckai par atbalstu koncerta rīkošanā.

Koncertus rīko Latviešu kultūras centrs. Atbalsta: Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde un Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs.

Informācija: Latviešu kultūras centrs – 65427552, www.vienibasnams.lv