Losandželosas vīru koris UZDZIEDĀSIM, BRĀĻI!



Vienības nama koncertzālē
18.jūnijā plkst.19.00
Losandželosas vīru koris
UZDZIEDĀSIM, BRĀĻI!



Losandželosas vīru koris “Uzdziedāsim, brāļi!" dibināts 1997. gada jūnijā, un savā pastāvēšanas laikā tas sniedzis koncertus plašai publikai ASV un Kanādā.

Kora dibinātāja un mākslinieciskā vadītāja Laura Rokpelne-Mičule, bijusī kamerkora „Ave Sol” dziedātāja, ir beigusi Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatoriju, kā arī ieguvusi maģistra un doktora grādus kora mūzikā Dienvidkalifornijas universitātē, USC.

Šā gada jūnijā Losandželosas vīri pirmoreiz dosies koncertturnejā uz Latviju, kur viņi sniegs koncertus Rīgā, Rēzeknē, Daugavpilī (Vienības nama koncertzālē 18.jūnijā plkst.19.00), Liepājā, Valmierā, Suntažu dziesmu svētkos, kā arī nodziedās patriotiskas dziesmas piemiņas brīdī Lestenes Brāļu kapos. Uz Latviju koris vedīs daudzveidīgu repertuāru, kurā ietilpst latviešu un cittautu komponistu dziesmas, karavīru dziesmas, amerikāņu spiričueli, kā arī Holivudas filmu popūrijs. Kori pavadīs komponists Pēteris Plakidis.

Daļu no koncertu ienākumiem paredzēts noziedot attiecīgo pilsētu bāreņu namiem. Visi ienākumi no Lestenes uzstāšanās tiks ziedoti Lestenes baznīcas atjaunošanai.

www.laviri.org
http://www.youtube.com/watch?v=ce42dx8hHVE

Biļetes: Vienības nama koncertzāles kasē (Rīgas ielā 22a) 16.-18. jūnijā no plkst. 16.30-19.00, cena - 4 euro un www.bilesuparadize.lv

Informācija: Latviešu kultūras centrs - t. +371 65427552, www.vienibasnams.lv