MUZIKĀLAIS AUGUSTS DAUGAVPILĪ



Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā
7.augustā plkst. 19.30
PIENEŅU VĪNS (Rīga)

„Pieneņu vīns” ir funk-jazz-fusion grupa, izveidota 2005. gadā. Šobrīd grupa vieno sešus profesionālus mūziķus, kuri pastāvīgi pilnveido savas muzikālās prasmes, piedaloties projektos, festivālos un konkursos. Grupas dziesmu autori ir Evilena Protektore un Jurijs Koškins.

Starp vairākiem koncertiem Latvijā un ārzemēs, grupa ir piedalījusies arī dažādos muzikālos konkursos - ir vinnējusi MicRec Open4 (2007), Tu Esi Pamanīts (2008), piedalījās festivālos: „Bildes”, „Fonofest”, „Sigulda Jazz”, Jazz Sessions Artelis, Jazz Days Liepaja, Shine Cafe Festival 2013 (Latvija), mūzikas festivālos Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā, „Eirodziesma” finālisti (2011, 2013), International Jazz Day Latvia 2014 u.c.

Daugavpils publikai grupa „Pieneņu vīns” ir pazīstama, atliek tikai pieminēt lielisko koncertu pilsētas svētkos (2012), bet ieskatoties tās koncertdarbībā, ar katru jaunu muzikālu projektu grupa paver jaunu skatu uz savu radošās dzīves lappusi - https://www.facebook.com/pienenuvins.

Koncertus rīko Latviešu kultūras centrs. Atbalsta: Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde un Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs.

Informācija: Latviešu kultūras centrs – 65427552, www.vienibasnams.lv