Koncerts ROMANTISKĀ KLASIKA



19.03. / 18.00 Daugavpilī,
Vienības nama koncertzālē
Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas simfoniskais orķestris koncertā
ROMANTISKĀ KLASIKA

Marta otrajā pusē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas /JVLMA/ simfoniskais orķestris ar skaistu klasiskās mūzikas koncertprogrammu „Romantiskā klasika” dosies koncertturnejā uz Daugavpili, Krāslavu un Viļņu.

Programma visnotaļ solās būt interesanta gan mūzikas pazinējiem, gan tiem, kas vēl tikai nolēmuši sākt klausīties akadēmisko mūziku. Kopumā četros koncertos diriģenta Andra Vecumnieka vadībā izskanēs L. van Bēthovena kaismīgi kareivīgā uvertīra Koriolāns, efektīgais, asprātīgais un kontrastiem bagātais F. Pulenka Koncerts divām klavierēm ar orķestri (solisti klavieru duets Antra un Normunds Vīksnes), kā arī viens no klasiskās mūzikas šedevriem - trauksmainā un liriski smeldzīgā krievu dižgara P. Čaikovska Piektā simfonija.

Mākslinieciskais vadītājs un diriģents asoc. prof. Andris Vecumnieks, orķestra prakses vadītājs asoc. prof. Jānis Puriņš.

Biļetes Vienības nama koncertzāles kasē: 16.03.-18.03. no plkst. 16.30-18.30, 19.03. no plkst. 16.30-18.00. Cena: 3.00 euro; skolēniem, studentiem, pensionāriem – 2.00 euro

Informācija: Latviešu kultūras centrs – www.vienibasnams.lv, tālr. 65426691

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas simfoniskais orķestris
Afiša