JAUNIEŠU SADANCIS „DEJU PUTENĪ”



27.02. / 17.00
Vienības nama koncertzālē
JAUNIEŠU SADANCIS „DEJU PUTENĪ”

Latviešu kultūras centra Deju ansamblis „Laismeņa” /vad. Diāna Soldāne/ pulcē draugus no dažādām Latvijas pusēm, lai vienotos jautrā, nebēdnīgā un košā deju putenī.

Jauniešu sadancī „Deju putenī” tiksies tautas deju ansamblis „Svīta” /vad. Gatis Konrads/ no Tukuma, jauniešu deju kolektīvs „Zemgaļi” /vad. Līga Ozola, repet. Daina Mestere/ no Jelgavas, jauniešu deju kolektīvs „Mārupe” /vad. Rolands Levics/ no Mārupes, Preiļu novada kultūras centra un Preiļu valsts ģimnāzijas jauniešu deju kolektīvs „Dancari” /vad. Ilze Broka/, jauniešu deju kolektīvs „Labrīt” /vad. Antonija Stalidzāne/ no Ilūkstes, jauniešu deju kolektīvs „Lāse” /vad. Aina Razminoviča/ no Bebrenes un Latviešu kultūras centra bērnu deju kolektīvs „Pienupīte” /vad. Inese Zuģicka/ no Daugavpils.

Jauniešu sadancis „Deju putenī” jau otro gadu notiek tieši puteņu mēnesī un pat, ja laukā sniegpārslas nelidos, Vienības nama koncertzālē virmos dejotprieks, azarts un jautrība, acis priecēs krāšņi tērpi un dejotāji kopā ar skatītājiem smelsies iedvesmu ziemas pavadīšanai un pavasara sagaidīšanai.

Koncerts „Deju putenī” notiks 27. februārī plkst. 17.00 Vienības nama koncertzālē.

Ieeja bez maksas.

Papildus informācija:
Latviešu kultūras centrs - t. 65426691,
www.vienibasnams.lv