Deju ansamblis “Laismeņa” uzņem dejotājus



Daugavpils Latviešu kultūras centra jauniešu deju ansamblis "Laismeņa" (vadītāja Diāna Soldāne) aicina savam atraktīvajam un atsaucīgajam pulciņam pievienoties jaunus dejotājus.

Deju ansamblim aicināti pievienoties jaunieši vecumā no 16 līdz 30 gadiem, iepriekšēja deju pieredze ir vēlama, taču nav obligāta, jo galvenais ir vēlme un apņēmība. Uzņemšanas mēģinājumi notiks 31. augustā, kā arī 2., 7. un 9. septembrī plkst. 18.30 Latviešu kultūras centrā (ieeja no Ģimnāzijas ielas).  Līdzi jāņem dejošanai piemērots apģērbs un apavi.

Deju ansamblis "Laismeņa" ir latviešu tautas deju kolektīvs, kurā dejo dažāda vecuma jaunieši – skolēni, studenti, skolotāji, dažādu jomu speciālisti. Deju ansambļa repertuārā ir gan labi zināmās skatuviskās latviešu tautas dejas, gan arī skaistākās jaunrades dejas, kolektīvs aktīvi piedalās koncertos un dažādos citos pasākumos ne tikai pilsētā un reģionā, bet arī visā Latvijā.  Tas ir kolektīvs, kurā dejo enerģiski, atraktīvi un draudzīgi jaunieši, kuri šobrīd ar lielāko prieku gaida jaunus deju biedrus.

Sīkāka informācija: 
Diāna Soldāne
Deju ansambļa “Laismeņa” vadītāja
tālr. 28378679
e-pasts: diana@soldani.lv
Facebook: dalaismena