Akcija – konkurss “Meklējam mākslu Daugavpilī!”



Mākslas dienu ietvaros no 22. aprīļa līdz 22. maijam Vienības nams sadarbībā ar Daugavpils reģiona mākslinieku asociāciju, Kultūras pārvaldi un Daugavpils pilsētas domi aicina daugavpiliešus apzināt, atrast, nofotografēt mākslas darbus pilsētvidē, ieskatīties arhitekta Vernera Vitanda veidotajā Vienības nama fasādē.

Konkursā var piedalīties ikviena persona neatkarīgi no fotografēšanas iemaņām un pieredzes, iesūtot uzņemtās fotogrāfijas un pieteikuma anketu atbilstoši konkursa nolikuma prasībām.

Fotogrāfijām jābūt uzņemtām Daugavpils pilsētas teritorijā, tajās var būt attēloti mākslas darbi, kas atrodas Daugavpils pilsētas publiskā telpā – pilsētvidē, interjerā (sabiedriski pieejamā telpā); mākslinieki, kas “Mākslas dienu” ietvaros atjauno, sakārto, rada mākslas darbus Daugavpils pilsētvidē; arhitektūras objekti – īpaši Vienības nams vai tā detaļas, kultūrvēstures pieminekļi u.c.

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodama šeit.

Pasākumu organizē Vienības nams sadarbībā ar Daugavpils reģiona mākslinieku asociāciju, Kultūras pārvaldi un Daugavpils pilsētas domi.

Informācija: www.vienibasnams.lv