Vienības nams aicina izzināt Ūsiņa dienas tradīcijas



Ūsiņa jeb Jurģu dienā, 23. aprīlī, mazie un lielie daugavpilieši tiek aicināti piedalīties izzinošā spēlē “Iepazīsti Ūsiņus!”, lai iepazītos ar šo svētku nozīmi un tradīcijām.

Spēles dalībniekiem 23. aprīlī būs jādodas pie ieejas Vienības nama koncertzālē, jānoskenē starta QR kods un jālejupielādē uzdevumu lapa. Starta punktā jāuzņem arī pašportrets, kurā redzams spēles dalībnieks un QR kods.
 
Uzdevumu lapa sastāvēs no teikumiem un tautasdziesmām, kurās tiks izklāstītas Ūsiņa dienas tradīcijas. Spēles dalībnieka uzdevums ir aizpildīt visas trūkstošās vietas. Dalībniekiem būs pieejama vārdu banka – norāde uz tās atrašanās vietu tiks dota, noskenējot starta QR kodu.

Lai veiksmīgi noskenētu QR kodu, ir nepieciešams aktīvs interneta pieslēgums telefonā un QR kodus nolasoša aplikācija.

Aizpildītu uzdevumu lapu un pašportretu no starta punkta līdz 23. aprīļa plkst. 23.59 jānosūta uz diana.breidaka@vienibasnams.lv. Ja nav iespējas izprintēt un aizpildīt uzdevumu lapu, atbildes var secīgi uzrakstīt e-pasta vēstulē.

Visi dalībnieki saņems pateicības par piedalīšanos spēlē. Dalībnieks, kurš pirmais būs iesniedzis pareizās atbildes, saņems īpašo balvu. Par balvu saņemšanu organizatori ar dalībniekiem sazināsies personīgi.

Informācija: www.vienibasnams.lv, tālr. 65427552