Tautas deju kolektīvu koncerts SAIME DRAUGU LOKĀ



Vienības nama koncertzālē
5. aprīlī plkst. 17.00
Tautas deju kolektīvu koncerts
SAIME DRAUGU LOKĀ

Daugavpils Latviešu kultūras centra vidējās paaudzes deju kolektīvs „Saime”, vadītāja Lilija Graudiņa, kā ierasts, ik pavasari aicina savus draugus un skatītājus uz tautas deju koncertu.

Koncertā „Saime draugu lokā” kopā ar tā rīkotājiem visspilgtākās sava repertuāra dejas izdejos kolektīvi no Latvijas un Lietuvas: SAIME - vad. Lilija Graudiņa /Daugavpils/; TĀLDERI - vad. Silvija Kurtiņa /Preiļi/; KREICBURGA - vad. Aija Rūliete /Krustpils/; DAUGAVIEŠI - vad. Andrejs Usārs /Līvāni/; SAIME - vad. Viesturs Virza /Garkalnes novads/; MIESTELENAI - vad. Zita Rimkuviene /Panevēža/; BALOŽI - vad. Anda Kirilova /Ķekavas novads, Baloži/; LAISMEŅA - vad. Diāna Soldāne /Daugavpils/ un deju kolektīvs GERVE - /Visagina/.

Trīs koncerta dalībniekiem – „Saimei”, „Tālderiem” un „Laismeņai” – šis gads ir īpašs ar dalību Rīgai kā Eiropas kultūras galvaspilsētai veltītajā deju Lieluzvedumā „Lec, saulīte”, kas norisināsies šovasar Rīgā Mežaparka Lielajā estrādē. Arī koncertā varēs redzēt šīs lieliskās programmas jaunrades dejas.

Muzikālo noskaņu veidos tautas mūzikas kapela „Samanyčia” - vad. A. Gudas /Visagina/.

Koncerta mākslinieciskā vadītāja - Lilija Graudiņa.
Ieeja bezmaksas

Informācija: Latviešu kultūras centrs: tālr. 65426691, www.vienibasnams.lv