MUZIKĀLAIS AUGUSTS DAUGAVPILĪ



Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā
21. augustā plkst. 19.30
HOT EXPRESS (Daugavpils)

Atraktīva, dzirkstoša, muzikāla džeza grupa „Hot Express” ar savdabīgās balss īpašnieku Aleksandru Kapeļušu un citiem mūziķiem - Staņislavs Šimanskis (trompete), Eduards Bitiņš (ģitāra), Marks Ivanovs (kontrabass), Jans Bogdanovs (sitaminstrumenti), Jevģenijs Šablovs (bandžo) sniegs koncertu Muzikālajā augustā Daugavpilī.

„Hot Express” tika dibināts 1999.gadā. Neskatoties uz to, ka sastāvs laika gaitā ir mainījies tas kļuva par profesionālu džeza kolektīvu, piedalījās daudzos džeza festivālos, kā arī koncertēja Vācijas, Dānijas un Zviedrijas pilsētās.

Svinga džezs, trakas improvizācijas un harizmātiskais solista vokāls, it kā tas būtu atskaņots no XX gadsimta 30. gadu platēm, ir kolektīva vizītkarte – tā piesaista gan džeza cienītājus, gan arī tos, kas nākuši iepazīties ar kolektīvu pirmo reizi. „Hot Express” mūzika noteikti ieinteresēs jebkuru klausītāju.

Koncertus rīko Latviešu kultūras centrs. Atbalsta: Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde un Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs.

Informācija: Latviešu kultūras centrs – 65427552, www.vienibasnams.lv