SENĀS MŪZIKAS KONCERTS



14. septembrī plkst. 12.00
Daugavpils Mārtiņa Lutera katedrālē
SENĀS MŪZIKAS KONCERTS

Kā izsakās paši mūziķi – kamermūzikas žanrs viņiem ir ļoti svarīgs, bet, savukārt skatītājiem klausoties to, ir iespēja paaugstināt savas personiskās izjūtas.


DAUGAVPILS STĪGU KVARTETS, tā sastāvā: Igors Ozuns, Inga Zeile (vijole), Staņislavs Petkevičs (alts), Olga Gavrilova (čells) sadarbībā ar Daugavpils akordeonisti Tatjanu SARATOVU aicina kamermūzikas klausītājus iepazīties ar jaunu mūziķu radošo savienību un izjust tālās pagātnes poētiski-romantisko atmosfēru senās mūzikas koncertā, kas notiks Daugavpils Mārtiņa Lutera katedrālē.

Koncerta programmas pamatā ir seno instrumentu dzīvais skanējums mūsdienu reālitātē. Klausītājam būs unikāla iespēja ne tikai dzirdēt senās mūzikas vadmotīvus, bet arī iepazīties ar dažādu valstu baroka laikmeta estētiku.

Mūziķi izpildīs senās Rietumeiropas instrumentālās mūzikas šedevrus mūsdienu interpretācijā, tostarp skanēs Arkandželo Korelli, Georga Fīlipa Tēlemana, Georga Frīdriha Hendeļa, Johana Sebastiana Baha u.c. komponistu mūzika

(Ieeja bezmaksas)

Koncerts notiek III Mūzikas un Mākslas festivāla „Daugavpils ReStArt 2014” ietvaros sadarbībā ar Daugavpils Mārtiņa Lutera katedrāli.

Afiša

Informācija: Miervaldis Brodovs, mob.tālr.: 29992200