Animācijas filma pasaka bērniem “ZELTA ZIRGS”



Daugavpilī, kinoteātrī „Renesanse”
no 26. septembra. – 2. oktobrim
PIRMIZRĀDE!
Animācijas filma pasaka bērniem “ZELTA ZIRGS”

Ar prieku informējam, ka no šī gada 26. septembra līdz 2. oktobrim kinoteātrī „Renesanse” tiks izrādīta jaunākā animācijas filma pasaka bērniem “ZELTA ZIRGS”.

Filmu studijas „Rija” pārstāvji 7. februārī devās uz Berlīni, lai piedalītos Eiropas nozīmīgākajā filmu tirgū EFM (European Film Market). Jau pirmajā dienā vēlmi iegādāties filmu demonstrēšanas tiesības izteikusi Amerikas, Irānas un Krievijas kino industrijas pārstāvji. Liela interese izrādīta par jauno animācijas filmu „Zelta Zirgs”.

Filmas anotācija: Melnā māte cenšas sagrābt varu pār pasauli, vairo skumjas un krāj asaras no visiem, kas raud par neveiksmēm, nelaimēm un aizgājējiem. Vecā ragana vēlas nogalēt Princesi, jo tad raudātu visa karaļvalsts un Melnā māte iegūtu absolūtu varu. Kad karaļmeita dodas izjādē pa mežu, ragana sagūsta meiteni un ieslēdz Princesi stikla zārkā. Dzīvības aizstāvis – Baltais tēvs stājas ceļā un rada neiespējami stāvu un augstu ledus kalnu, kas septiņus gadus un septiņas dienas paglābs Princesi no Melnās mātes. Tikmēr drosminieki var princesi izglābt!?

Filmas režisors Reinis Kalnaellis
Lomas ierunājuši: Edgars Kaufelds, Zane Dombrovska, Laima Vaikule, Uldis Dumpis, Edgars Lipors, Jānis Kirmuška, Ģirts Jakovļevs, Inese Ramute, Gunārs Placēns, Andris Bērziņš, Jānis Jarāns, Pēteris Šogolovs, Dainis Porgants

Filmas garums 79 minūtes

Seansu laiks:
26.09. plkst. 15.00; 17.30
27.09. – 28.09. plkst. 14.00; 16.00
29.09. – 02.10. plkst. 15.00; 17.30
Ieeja 1.10 eur

Informācija: Kinoteātris „Renesanse”, tālr. 65428424,
www.vienibasnams.lv