DAUGAVPILĪ TIKS IEDEGTA GALVENĀ PILSĒTAS SVĒTKU EGLE



Piektdien, 5.decembra vakarā, Daugavpils centrā, Vienības laukumā, tiks iededzināta svētku eglīte un atvērts Rūķu namiņš.

Pasākuma sākumā, plkst. 17:00, visi klātesošie Vienības laukumā tiek aicināti uz koncertu „Iededzies, eglīte”. Tā laikā Daugavpils kultūras biedrību dāvātās dziesmas, dzejoļi vairākās valodās, dažādu tautu dejas un tradīcijas ikvienam klātesošajam koncerta laikā palīdzēs uzzināt, kā sveicieni Ziemassvētku eglītei tiek izteikti Latvijā, Lietuvā, Polijā un citās valstīs. Savukārt pēc koncerta, plkst. 17:30, visi tiek aicināti uz visgaidītāko notikumu – svētku eglītes iedegšanu un Rūķu namiņa atklāšanas brīdi.

Lai pirms svētkiem ikviens varētu iegādāties interesantas Ziemassvētku dāvaniņas – suvenīrus, adītas preces, eglīšu rotājumus, piparkūkas, karstu tēju u.c. amatnieku sagādātas preces, katru dienu no 5.decembra līdz 5.janvārim Vienības laukumā darbosies Ziemassvētku tirdziņš. Svētku noskaņu Vienības laukumā palīdzēs radīt arī bērnu atrakcijas – karuseļi, kas 5. decembrī un 26.decembrī darbosies bez maksas. Karuseļu darbības laiks: no 5. decembra līdz 5.janvārim.

Tiekamies 5.decembrī plkst. 17:00 Vienības laukumā!

Papildus informācija:
Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde
tālr.: 65476799
www.kultura.daugavpils.lv