LATGALES FOLKLORAS SKOLA 2015



Lai nodrošinātu Latgales kultūrvides daudzveidības saglabāšanu un attīstību, Daugavpils Latviešu kultūras centrs un folkloras kopa “Svātra” sākot no šī gada 17.septembra organizēs Latgales folkloras skolu.

Šī jau būs otrā reize, kad pateicoties KKF Latgales programmas atbalstam, Latgales folkloras kustības dalībniekiem un folkloras attīstībā ieinteresētiem ļaudīm, būs iespēja apmeklēt meistarklases  tradicionālo mūzikas instrumentu spēlē, tradicionālajā dziedāšanā un latviešu tradicionālajā dejā.

Norises vieta: Daugavpils Latviešu kultūras centrs, Rīgas iela 22a, Daugavpils.

Nodarbību saraksts

Nodarbību norises laiki var tikt mainīti atkarībā no aktualitātēm un dalībnieku vajadzībām instrumentu spēles apgūšanas procesā. Novembra mēneša grafiks var tikt papildināts atkarībā no vajadzībām instrumentu spēles apgūšanas procesā.

Uz instrumentu spēles nodarbībām jāierodas ar saviem instrumentiem. Bez sava instrumenta var piedalīties vērotāja lomā vai arī var vienoties ar kādu kolēģi, draudzīgi padalīties ar instrumentu.

Dalībnieku vietu skaits ierobežots.

Pieteikties var uz visu nodarbību programmu vai arī uz atsevišķām nodarbībām: 1) tradicionālā dziedāšana, 2) tradicionālā deja, 3) mandolīnas, cimbalas, podziņcītaras spēle, 4) kokles spēle, 5) ermoņiku spēle

Pieteikšanās un sīkāka informācija pa tālr. nr. 29118992 līdz 8.09.2015 plkst. 17.00.