MUZIKĀLAIS AUGUSTS DAUGAVPILĪ - 2016



11.08. / 19.30 Daugavpils teātrī
THE MAGIC TIME OCHESTRA (Lietuva)
ARNOLDS GRĪNBERTS (Latvija), JĀNIS GRĪNBERTS (Vācija)

Muzikālais augusts Daugavpilī!
11.augustā, ceturtdien, Daugavpils teātrī Muzikālā augusta novakare aizritēs džeza mūzikas skaņās.

Koncertu sniegs viens no spilgtākajiem jauniešu džeza orķestriem Lietuvā – „The Magic Time Orchestra” (Viļna) kopā ar Daugavpils džeza mūzikas metru, klarnetistu, muzikālo skaņdarbu aranžētāju Arnoldu Grīnbertu un Minhenes (Vācija) jauno džeza mūziķu pārstāvi Jāni Grīnbertu (alta un soprāna saksofons). Orķestra solistes: Kristina Jurevičiūte un Auguste Zickute.

Koncertā dzirdēsim zelta svinga ēras džeza klasiku, populārākos hītus un džeza improvizācijas, kuru muzikālās intonācijas pārsteigs ar romantisma noskaņu un skatītājiem ļaus iegrimt neaizmirstamā maģiskā laika plūsmā.

The Magic Time Orchestra“ ir savdabīgs „brends” Lietuvas jauniešu džeza orķestru vidū. Kolektīvs ir darbojies Lietuvas un ārzemju mūzikas dzīvē, koncertējis: Lietuvas Nacionālajā filharmonijā, Lietuvas Nacionālajā televīzijā, džeza festivālos: „Kaunas Jazz”, „Vilnius Bend”, „Jaunyste”, „Flora Jazz”; piedalījies Viļņas pilsētas festivālā „Sostinės dienos”, Šauļu pilsētas pasākumos „Siauliu dienos”; iepriecinājis klausītājus Latvijā, Igaunijā, Zviedrijā, Vācijā un Krievijā.

Biļetes: www.bilesuparadize.lv un Daugavpils teātra kasē. Cena - 2 euro.


Muzikālo augustu Daugavpilī rīko Latviešu kultūras centrs, atbalsta Daugavpils pilsētas dome.

Informācija: Latviešu kultūras centrs, t.65426691, www.vienibasnams.lv