SERGEJA PIMANOVA SOLO KONCERTS



Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē, 27.novembrī plkst. 15.00
SERGEJA PIMANOVA SOLO KONCERTS

27.novembrī Vienības nama koncertzālē notiks Daugavpils populārā dziedātāja Sergeja Pimanova solo koncerts.

Dziedātāja radošais tēls ir daudzpusīgs, un viņa atvērtā izpildījuma maniere skatītājos izraisa vispatīkamākās emocijas. Sergejs Pimanovs – izglītots mūziķis, vokālās mākslas profesionālis, viens no nedaudzajiem dziedātājiem, kura repertuārā ir tautasdziesmas, klasiskās romances, ārijas no operām un garīgā mūzika. Ar krievu garīgo mūziku dziedātājam izveidojusies īpaši cieša saikne – jau 25 gadus viņš dzied Borisa un Gļeba pareizticīgo katedrālē. Sergeja Pimanova solo koncerts ir iecerēts arī kā labdarības akcija, no kuras ziedojumi tiks ieguldīti Iļjinskas baznīcas celtniecībā – Sergeja dzimtajā Daugavpils novada Maļinovas ciematā. (G. Zavadska).

Koncertā piedalīsies: Jeļena Borele (soprāns), Olga Čapule (akordeons), Inga Zeile (vijole), Ingrīda Vingre (vokāls) un Latviešu kultūras centra vīru koris „Forte” Jevgeņija Ustinskova vadībā. Koncertmeistari: Eduards Zariņš, Elīna Bambāne. Koncerta vadītājs: Jurijs Losevs.

Aicinām skatītājus koncertā izbaudīt Sergeja Pimanova māksliniecisko sniegumu.

Biļetes Vienības nama koncertzāles kasē: 21.11. – 25.11. no plkst.16.30 līdz plkst. 18.30 un 27.11. no plkst.13.00 līdz plkst. 15.00. Cena 3 euro; skolēniem, studentiem, pensionāriem – 2 euro.

Informācija: Latviešu kultūras centrs – 65427552, www.vienibasnams.lv