SĪPOLIŅA JAUNIE PIEDZĪVOJUMI



Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē 23. martā plkst. 14.00
SĪPOLIŅA JAUNIE PIEDZĪVOJUMI

Latviešu kultūras centrs aicina vismazākos skatītājus uz muzikālu koncertuzvedumu „Sīpoliņa jaunie piedzīvojumi”. Koncerts notiks Vienības nama koncertzālē 23. martā plkst. 14.00.

Taisnības meklētājs Sīpoliņš dodas ceļā, jo vēlas atbrīvot netaisnīgi ieslodzītos no cietuma. Kāds izvērtīsies viņa piedzīvojums?

Lai mazais un drosmīgais Sīpoliņš varētu atbrīvot no cietuma visus netaisnīgi ieslodzītos, viņam jāsadraudzējas ar Ķirsēnu, Zemenīti un labo Kurmieni. Savā ceļojumā viņš satiks arī Ķirbīti, Mellenīti, raudulīgo Hercogu Mandarīnu, dusmīgo Bruņinieku Tomātu, nejaukās grāfienes Ķirses un neizlēmīgo Advokātu Zirni.
Kā viss risināsies, uzzināsiet, noklausoties koncertuzvedumu “Jaunie Sīpoliņa piedzīvojumi”, kurā izskanēs gan skaistā un aizrautīgā itāļu mūzika, gan pa kādam tango, tarantellai un pat ļoti populārai latviešu dziesmai.

Lomās – Agnese Egliņa (Sīpoliņš), Guna Šnē (Ķirbītis), Elīna Endzele (Mellenīte), Sergejs Jēgers (Tomāts, Mandarīns), Dmitrijs Bubins (Zirnis), RDKS, RHV un JMRMV audzēkņi.
Koncerta vadītāja – Karina Bērziņa. Muzikālais noformējums – Ulda Marhileviča mūzika, itāļu tautas mūzika netradicionālos aranžējumos.

Biļetes Vienības nama koncertzāles kasē: 20.-22.03. no plkst.16.30 līdz plkst. 18.30; 23.03. no plkst.12.00-14.00. Cena 1.50 euro.

Šogad Vienības namam aprit 80 gadi! Nama jubilejas gadā aicinām savus skatītājus iekļauties koncertu virknē un gūt vispatīkamākās emocijas.

Afiša.

Informācija: Latviešu kultūras centrs – tālr. 65426691, www.vienibasnams.lv