Latvijas bērni izdejos un izdziedās Eiropu



Par godu Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienai Daugavpils pilsētas iedzīvotājiem ir sarūpēta dāvana - šī gada 3. maijā plkst. 17.00 Vienības nama koncertzālē notiks koncerts "Latvijas bērni izdejo un izdzied Eiropu", kurā piedalīsies Tautas deju ansamblis "Zelta sietiņš" (vadītāja Baiba Šteina) un vokālais ansamblis "Momo" (vadītāja Dagnija Kravale).

Koncerts notiks divās daļās, savukārt pirms koncerta bērniem būs iespēja darboties radošajās darbnīcās un uzzināt vairāk par Eiropas Savienību. Kā atzīst koncertprogrammas veidotāji: “Tautas deju ansamblis “ Zelta Sietiņš’” un vokālais ansamblis “ Momo” ir sagatavojuši unikālu, aizraujošu  un  krāsainu divdaļīgu koncertu “Latvijas bērni izdejo un izdzied Eiropu”. Pašlaik vairāk kā pusotrs simts jauno mākslinieku ar vislielāko atbildības sajūtu gatavojas koncertam, kas 3.maijā notiks Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē.”

Skatītāji jau iepriekš tiek aicināti apgūt zināšanas par Eiropas Savienību, lai varētu atbildēt uz koncerta vadītāju – aktrises Annas Šteinas un TV sejas Kaspara Ozoliņa āķīgajiem jautājumiem un nopelnīt dažādas balvas.
 
Koncerts Daugavpilī notiek ar Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes līdzfinansējumu un Latviešu kultūras centra atbalstu. Uzvedums tapis ar Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā materiālu atbalstu, apmaksājot visus radošos procesus, reklāmas materiālus, daļējus ceļa izdevumus.

Vienosimies kopīgā uzziņas un daiļrades priekā!

Ieeja koncertā bez maksas.

Papildus informācija:
Diāna Soldāne
Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes
vecākā kultūras pasākumu organizatore
tālr.: 65423601, 28378679
e-pasts: diana.soldane@daugavpils.lv