20.oktobrī Vienības nama koncertzālē norisinājās ģimeņu konkurss “Trāpi simtniekā”



20. oktobrī plkst. 13.00 Vienības nama koncertzālē norisinājās Latviešu kultūras centra, DU humanitāro un sociālo zinātņu institūta Kultūras pētījumu centra un   biedrības „Kultūras artefakts” rīkotais ģimeņu konkurss “Trāpi simtniekā”.
 
Konkursā piedalījās četras atraktīvas Daugavpils ģimenes – MALAČI, PIENA KOMBINĀTS, RUDĪTE UN DRAUGI un BRĀĻI, MĀSAS UN CITI. Tā laikā konkursa dalībniekiem bija iespēja iegūt jaunas zināšanas, laimēt gardas un arī vērtīgas balvas, kā arī pavadīt brīvdienu siltā un ģimeniskā atmosfērā.

Konkursa finālā par 1. vietu cīnījās komandu MALAČI un BRĀĻI, MĀSAS UN CITI pārstāvji. Par ģimeņu konkursa “Trāpi simtniekā” uzvarētāju kļuva komanda BRĀĻI, MĀSAS UN CITI, kuri savas zināšanas jau tradicionāli pārbauda pašu rīkotās erudīcijas spēlēs un konkursam pieteikušies ar devīzi – zināt ir stilīgi!

Visi konkursa dalībnieki ieguva balvas, kuras katram noderēs ikdienas solī, taču uzvarētāju ģimene varēs papildināt savas zināšanas un pelnīti atpūsties zinātkāres centrā ZINOO.

Konkursa organizatori izsaka pateicību Daugavpils ģimenēm par izrādīto interesi un aktivitāti, un aicina piedalīties arī nākamajā konkursā, kurš tiks rīkots nākošā gada pavasarī.