DAUGAVPILS KAUSS-2013



Latviešu kultūras centrā / Rīgas ielā 22a 2013. gada 10. martā
Starptautiskās sporta deju sacensības DAUGAVPILS KAUSS-2013
LSDF Kausa izcīņas posms

Aicinām apmeklēt starptautiskās sporta deju sacensības „Daugavpils kauss – 2013” un Latvijas Sporta deju federācijas kausa izcīņas posmu.

Dienas garumā ar četriem starta piegājieniem redzēsim kā iesācēji un jau nopietni sporta deju sacensību dalībnieki demonstrēs vissmalkākās nianses standartdejās: Lēnais valsis (W), Tango (T), Vīnes valsis (V), Fokstrots (F), Kviksteps (Q), un spraigā emociju vilnī izdzīvos Latīņamerikas deju programmu: Samba (S), Ča-ča-ča (Ch), Rumba (R), Džaivs (J) un Pasodoble (Pd).

1. DAĻA - plkst. 10.30 - Programmā: par Daugavpils kausu cīnīsies: Juniori I + II (E4) - W.Q.Ch.J. un Juniori I+II (D) - W.T.V.Q.S.Ch.R.J. Redzēsim arī kā savas pirmās uzvaras iegūs sporta deju sacensību iesācēji, meiteņu solo un deju skates grupas dejotāji.

2. DAĻA - plkst. 12.30 - Programmā: par Latvijas Sporta deju federācijas kausu cīnīsies: dejotāju grupa Bērni I (E4) - W.Q.Ch.J. Par Daugavpils kausu cīnīsies: Bērni II (E4) - W.Q.Ch.J., Juniori I + II (E6) - W.V.Q.Ch.R.J. un Jaunieši+Pieaugušie (E6-D) - W.T.V.Q.S.Ch.R.J. Turpinās sacensību gaitu arī iesācēji un deju skates 4. – 6. klase pārstāvji.

3. DAĻA - plkst. 15.30 - Programmā: sacensību spraigā cīņa Par Daugavpils kausu uz parketu nāks: Bērni I+II (E6) ar dejām W.V.Q.Ch.R.J. un Juniori I+II (D – C) ar dejām W.T.V.F.Q. Par Latvijas Sporta deju federācijas kausu cīnīsies: Jaunieši+Pieaugušie (C – B) - S.Ch.R.Pd.J. Savus vecākus un skatītājus iepriecinās arī bērnudārzu iesācēju deju grupa.

4. DAĻA - plkst. 18.30 - Programmā: sporta deju sacensību izskaņā par Daugavpils kausu cīnīsies: Bērni II ar 8 dejām - W.T.V.Q.S.Ch.R.J. un Juniori I+II (D – C) Latīņamerikas deju programmā - S.Ch.R.Pd.J. Par Latvijas Sporta deju federācijas kausu cīnīsies: Jaunieši+Pieaugušie (B – A) standartdeju programmā W.T.V.F.Q., bet sacensību noslēguma daļa iesāksies ar vismazākajiem dejotājiem – savā 5 gadu vecumā mazie dejotāji rādīs Lēnā valša un Ča-ča-ča dejas pamatus.       

Ieejas maksa skatītājiem:
Ls 4,00 uz visu dienu, Ls 1,00 vakara seansā, Ls 5,00 - pie klāta galdiņa, Ls 0.80 - skolas vecuma bērniem. Bez maksas - invalīdiem, pensionāriem (uzrādot apliecību) un bērniem līdz 6 g. (kuri nav dalībnieki).
Biļetes varēs iegādāties Latviešu kultūras centra kasē sacensību dienā no plkst. 8.00


Sacensības rīko: Daugavpils Latviešu kultūras centrs, atbalsta: Daugavpils pilsētas dome. Sadarbības partneri: Latvijas Sporta deju federācija, SDK „Sikspārnis”.

Programma dalībniekiem


Informācija: tālr.65426691, www.vienibasnams.lv, www.lsdf.lv