X DAUGAVPILS STARPTAUTISKAIS FOLKLORAS FESTIVĀLS



Lai popularizētu tradicionālo latviešu un cittautu kultūru, attīstītu, pilnveidotu un koptu folkloras kopu, etnogrāfisko ansambļu tradīcijas, nodrošinātu kolektīvu darbības nepārtrauktību, Daugavpils Kultūras pārvalde sadarbībā ar Latviešu kultūras centru un folkloras kopu „Svātra” no 2014. gada 31.janvāra līdz 2. februārim Daugavpilī rīko X Daugavpils Starptautisko folkloras festivālu. Festivāla moto „Katrai ziemai sava vasara”.

Dalībai festivāla koncertos, jaunu zināšanu apguvei meistarklasēs, aizrautīgai sadancošanai un sadziedāšanai tiek aicinātas gan Latvijas, gan ārzemju folkloras kopas, kuras kopj un popularizē savas vietējās tradīcijas.

Aicinām parādīt sevi, iepazīt jaunas kultūras, tradīcijas un cilvēkus, izbaudīt Daugavpils viesmīlību, apskatīt vēl neredzētas vietas un lietas, kā arī gūt enerģiju turpmākajiem darbiem un iecerēm!

Lai izdotos aizraujošas un neaizmirstamas brīvdienas, organizatori piedāvā festivāla dalībniekiem apmeklēt Daugavpils Marka Rotko mākslas centru, Daugavpils Māla mākslas centru, Krievu kultūras centru, Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzeju, Latviešu māju un citus kultūras un tūrisma objektus bez maksas vai ar īpašām atlaidēm.

Uz tikšanos Daugavpilī!

FESTIVĀLA NOLIKUMS
REGULATION OF FESTIVAL
ПОЛОЖЕНИЕ ФЕСТИВАЛЯ

Informācija: Folkloras kopas „Svātra” vadītāja Sarmīte Teivāne, tel.: +371 29118992