LATVIEŠU KULTŪRAS CENTRS PIEDĀVĀ



2014. gads Daugavpilī būs bagāts ar liela formāta kultūras pasākumiem un festivāliem.  Jau janvāra nogalē notiks Daugavpils starptautiskais folkloras festivāls, kurā piedalīsies vairāki tautas mākslas un folkloras kolektīvi no dažādām valstīm: Gruzijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas un, protams, Latvijas.

Vasara iesāksies tradicionāli ar pilsētas svētkiem un turpināsies ar 17. Baltijas valstu studentu dziesmu un deju svētkiem „Gaudeamus”. Uzņemt viesus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pretendēja vairākas pilsētas, bet pēc to piedāvājumu izvērtēšanas Daugavpils izrādījās svētkiem vispiemērotākā. Savukārt vasaras nogale izskanēs ar koncertu virkni „Muzikālais augusts Daugavpilī”.

Rudenī aicināsim skatītājus uz starptautisko mūzikas un mākslas festivālu „Daugavpils ReStArt 2014” un koncertiem, veltītiem Latvijas Valsts proklamēšanas gadadienai.

Ziemā būsim kopā, iededzot pilsētas svētku egli, svinot Vienības nama dzimšanas dienu un Ziemassvētku koncertos, ko piedāvās Latviešu kultūras centra un citu organizāciju radošie kolektīvi.

Godājamie daugavpilieši un pilsētas viesi, aicinām jūs uz koncertiem Vienības namā – Daugavpilī, Rīgas ielā 22a!

Sadarbības partneri: Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde, VSIA „Latvijas koncerti”, Daugavpils Mūzikas vidusskola un pašvaldības iestādes.

NOZĪMĪGĀKIE PASĀKUMI

Informācija: Latviešu kultūras centrs – t. 65426691, www.vienibasnams.lv