Daugavpilī sievietēm tiek dāvināts koncerts vintage stilā



Šī gada 8. martā plkst. 17:00 Daugavpils Vienības nama koncertzālē (Rīgas ielā 22a) notiks bezmaksas koncerts “Veltījums sievietēm”, ko organizē Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde sadarbībā ar Daugavpils Latviešu Kultūras centru.

Koncertā apmeklētājus priecēs muzikālā apvienība Neaizmirstulītes & Vintage Brass orchestra: četras koķetas vokālistes un seši švītīgi puiši - pūšamo instrumentu izpildītāji. Tie ir jaunieši, kuri klausītājus gan vizuāli, gan muzikāli pārsteidz ar vintage stila noslēpumu un eleganci.

Kolektīva repertuāra ir 60., 70., 80. gadu spilgtākā latviešu un ārzemju estrādes mūzika – J. Sildega, R. Ores, E. Īgenbergas, A. Kublinska, R. Paula, J. Farrar, K. Mann, D. Appell, ABBA un citu dziesmas. Kā norāda paši mākslinieki: “Koncertā mēs saviem klausītājiem dāvājam iespēju baudīt senos latviešu un ārvalstu estrādes hītus”
Koncertā apmeklētājus priecēs muzikālā apvienība Neaizmirstulītes & Vintage Brass orchestra: četras koķetas vokālistes un seši švītīgi puiši - pūšamo instrumentu izpildītāji. Tie ir jaunieši, kuri klausītājus gan vizuāli, gan muzikāli pārsteidz ar vintage stila noslēpumu un eleganci. Kolektīva repertuāra ir 60., 70., 80. gadu spilgtākā latviešu un ārzemju estrādes mūzika – J. Sildega, R. Ores, E. Īgenbergas, A. Kublinska, R. Paula, J. Farrar, K. Mann, D. Appell, ABBA un citu dziesmas. Kā norāda paši mākslinieki: “Koncertā mēs saviem klausītājiem dāvājam iespēju baudīt senos latviešu un ārvalstu estrādes hītus”

Koncerta rīkotāji un muzikālā apvienība Neaizmirstulītes & Vintage Brass orchestra sveic visas sievietes skaistajos pavasara svētkos, un aicina kopā baudīt vintage stila burvību koncertā “Veltījums sievietēm”!

Papildus informācija:
Eleonora Kleščinska
Daugavpils pilsētas Kultūras pārvalde
tel.: 65476799
fakss,654 76797
e-pasts: eleonora.klescinska@daugavpils.lv

Informāciju sagatavoja:
Vita Viļevko, t.: 20613225