Jauktā kora „DAUGAVA” un vīru kora „FORTE” koncerts



Daugavpils Mārtiņa Lutera katedrālē
4.maijā plkst. 11.30
Jauktā kora „DAUGAVA” un vīru kora „FORTE” koncerts
Diriģents: Jevgeņijs Ustinskovs

Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas 24. gadadienā Daugavpils Mārtiņa Lutera katedrāles draudze sadarbībā ar Daugavpils Latviešu kultūras centru aicina uz jauktā kora „Daugava” un vīru kora „Forte” koncertu „Latviešu komponistu garīgā mūzika un tautas dziesmu apdares”.

Latviešu kultūras centra jauktais koris „Daugava” dibināts 1956. gada rudenī. No 1996. gada kora vadītājs ir Jevgeņijs Ustinskovs. Korim ir plašs repertuārs: no renesanses autoru darbiem līdz XXI gadsimta skaņdarbiem. Svarīgu vietu tā repertuārā ieņem garīgā un tautas mūzika. Koris “Daugava” koncertējis Ungārijā, Lietuvā, Ukrainā, Baltkrievijā, Vācijā, Austrijā, Polijā, Nīderlandē, Lielbritānijā, Spānijā, Itālijā, Krievijā un citās valstīs.

Latviešu kultūras centra vīru koris “Forte” dibināts 1997. gada rudenī. To izveidoja un vada diriģents Jevgeņijs Ustinskovs. Koris ieguvis godalgotas vietas Latvijas vīru koru konkursos un skatēs, uzstājies Igaunijā, Baltkrievijā, Lietuvā un citās valstīs. Kora repertuārā pamatā ir dažādu tautu tautasdziesmas un garīgās mūzikas skaņdarbi.

Koncerta mākslinieciskais vadītājs, diriģents Jevgeņijs Ustinskovs
Ieeja brīva

Informācija: Latviešu kultūras centrs – tālr.: 65426691, www.vienibasnams.lv