MUZIKĀLAIS AUGUSTS DAUGAVPILĪ



Vienības nama koncertzālē
28.augustā plkst. 18.00
RIČI SVINĒS KĀZAS!

Latvijas koncertturnejā ar nosaukumu „Riču kāzas”, Daugavpilī dziedās „Dziedošo ģimeņu” šovā iepazītā un iemīļotā RIČU ĢIMENE.

Paši mūziķi ir pārliecināti, ka jaunās programmas nosaukums ir ļoti pateicīgs apspēlēšanai, īpaši tādēļ, ka romi daudziem asociējas galvenokārt ar kaislību, kvēlu mīlestību un – nenoliegsim – arīdzan kāzu muzikantiem. Tiesa, vai kāds no Ričiem beigu beigās apprecēsies, lai paliek noslēpums... Iespējams, tas atklāsies koncerta gaitā…

Pavisam noteikti jaunajā programmā būs dzirdama „saldā pārīša” Rinaldo un Annas singls „Lāsītes”, koncertos neizpaliks arī dejas, turklāt būs redzamas ne tikai Annas Dribas iestudētās flamenko dejas, bet arī puiši beidzot aktīvi kustēsies uz skatuves un dejos! Programmas vadīšanu uzņēmies jautrais un atraktīvais mūziķis Kaspars Pudniks, jo – galu galā – kurš gan labāk pratīs izstāstīt par Riču kāzu dziļāko jēgu un vēsturi.

Koncertus rīko Latviešu kultūras centrs. Atbalsta: Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde un Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs.

Informācija: Latviešu kultūras centrs – 65427552, www.vienibasnams.lv