Koncerts ŠAJĀ RAIBĀ PASAULĒ



18.02. / 18.00 Daugavpils teātrī
Bērnu vokālās studijas „Pērlītes” koncerts
ŠAJĀ RAIBĀ PASAULĒ

Sadarbībā ar Latvijas komponistu Valtu Pūci Daugavpils Latviešu kultūras centra bērnu vokālā studija „Pērlītes” ir sagatavojusi krāšņu koncertu „Šajā raibā pasaulē”.

Šajā raibā pasaulē katram sava vieta
Katram krūmam, katram kokam arī ziedam
Šajā raibā pasaulē nav neviena lieka
Sava vieta skolotājam, sava arī man.

Koncertā izskanēs dziesmas no V.Pūces mūzikliem „Velniņi”, „Sūnu ciema zēni” un „Burvis no Oza zemes”. Līdzās studijas „Pērlītes” mazajiem un lielajiem dziedātājiem komponista muzikālo skaņdarbu pavadījumā dejos bērnu baleta studija „Antre” / vadītāja R. Titkova un bērnu deju kolektīvs „Pienupīte” / vadītāja I. Zuģicka. Koncerts būs atraktīvs, gaišas enerģijas piepildīts un tajā iekļausies arī solists Sandis Ulpe. Skatuves gaismu vizuālo nokrāsu un profesionālo skaņu nodrošinās Daugavpils teātra darbinieki. 

Studija „Pērlītes” dibināta 2003.gadā, un savā pastāvēšanas laikā tās dalībnieki ir piedalījušies vairākos konkursos un koncertos Latvijā un citās valstīs. Mazie dziedātāji un solisti ir prēmēti un godalgoti starptautiskos konkursos un skaļiem aplausiem sagaidīti koncertos Baltkrievijā, Lietuvā, Zviedrijā, Bulgārijā, Igaunijā un Krievijā. Savukārt vissirsnīgākie koncerti ir notikuši dzimtajā pilsētā – Daugavpilī. Pēdējie studijas „Pērlītes” radošā darba sasniegumi tika atzīmēti starptautiskajā konkursā „Mūzikas nominācija 2014” (Lietuva, Utena), iegūstot godpilno 1.vietu, un 2014. gada rudenī Latvijas Televīzijas konkursā „Balss pavēlnieks”, iekļūstot Latvijas labāko jauno dziedātāju lokā kā konkursa finālisti.

Studijas „Pērlītes” vadītāja Iveta Ustinskova un kolektīva jaunās zvaigznītes, vēlot jauku garastāvokli, aicina visus uz koncertu, kurš notiks 18.februārī plkst. 18.00 Daugavpils teātrī.

Afiša.
Ieeja bezmaksas.

Informācija: Latviešu kultūras centrs - www.vienibasnams.lv, tālr.: 65426691