JAUNGADA MUZIKĀLAIS KOKTEILIS



8. 01. / 18.00 Daugavpilī,
Vienības nama koncertzālē
JAUNGADA MUZIKĀLAIS KOKTEILIS

2016.gads Vienības nama koncertzālē iesāksies ar koncertu „Jaungada muzikālais kokteilis”, kurā izskanēs pasaules populārākās Ziemassvētku dziesmas.

7. un 8. janvāris ir Ziemassvētki pēc Juliāna kalendāra un tos plaši svin liela iedzīvotāju daļa visā pasaulē. Tradicionāli Daugavpilī arī notiek svētku pasākumi, šogad koncertu sagatavoja vadošie Daugavpils kolektīvi: vairāku starptautisko konkursu laureāti LKC akordeonistu orķestris, LKC vīru koris „Forte”, LKC vokālā studija „Pērlītes”, SBDMV jauktais koris, kā arī vadošie Latvijas skolu kori – Daugavpils 13. vidusskolas meiteņu un jauktais koris. Kolektīvus sagatavoja Jevgeņijs Ustinskovs, Tatjana Saratova, Iveta Ustinskova, Zoja Semčuka, Larisa Bogatirjova un Anžela Peceviča. Kopā ar kolektīviem uzstāsies solisti: Jeļena Borele, Laura Bicāne, Agnese Baltmane, Jevgeņijs Salna, Sandis Ulpe, Jana Zabarovska, Beate Sprindžuka, Beāte Savvina un citi.

Koncertā diriģentu Tatjanas Saratovas un Jevgeņija Ustinskova vadībā izskanēs pasaules populārākās un iemīļotas Ziemassvētku dziesmas: „Klusa nakts”, „Zvaniņš skan”, „Lai priecīgi Ziemassvētki” un daudzas citas dziesmas.

Koncerta mākslinieciskais vadītājs Jevgeņijs Ustinskovs

Biļetes Vienības nama koncertzāles kasē: 4.01-7.01. no plkst. 16.30-18.30, 8.01. – līdz 18.00. Cena: EUR 2.50; skolēniem, studentiem, pensionāriem – EUR 1.50
Afiša.

Informācija: www.vienibasnams.lv, t. 65426691