BALSOJIET PAR DAUGAVPILS FORŠTADTES JAUNATNES INICIATĪVU CENTRA PROJEKTU!



1. novembrī Latviešu kultūras centra filiāles Daugavpils Forštadtes jaunatnes iniciatīvu centra projekts „Sporto brīvajā laikā Daugavpils Forštadtes jaunatnes iniciatīvu centrā!” uzsāk cīņu publiskā labdarības projektu konkursa LabieDarbi.lv balsojuma 2. kārtā – interneta balsojumā.

Balsojuma ietvaros mājas lapā www.LabieDarbi.lv/ portāla draugiem.lv lapā www.draugiem.lv/special/labiedarbi/ un portāla inbox.lv balsošanas platformā http://labiedarbi.inbox.lv ikvienam interesentam ir iespēja nobalsot un paust savu atbalstu mūsu projektam. Balsošana notiek visu mēnesi līdz mēneša pēdējās dienas plkst. 23:59. Balsošana ar telefona sms kodu iespējama no ES valstīm, Amerikas Savienotajām Valstīm, Baltkrievijas, Krievijas, Norvēģijas, Šveices un Ukrainas. Balsošana ir bezmaksas no jebkura datora gan mājās, gan bibliotēkās!

Projekta „Sporto brīvajā laikā Daugavpils Forštadtes jaunatnes iniciatīvu centrā!” mērķis - dažādot sporta inventāra bāzi, attīstošās spēles un organizēt aktīvu atpūtu Daugavpils Forštadtes jaunatnes iniciatīvu centrā, paplašinot lietderīgas un saturīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas un veicinot pašiniciatīvas un līdzdalības attīstību pilsētas mikrorajona jauniešiem.

Jauniešos ir jārada pozitīvas asociācijas par sportu un aktīvu dzīvesveidu, lai tas kļūtu par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu ne tikai jaunībā, bet arī turpmākajos gados. Iegādājoties plānoto, tiks sniegts ilgtermiņa ieguldījums jauniešu sportiskajā izaugsmē un saliedētībā, jo aktīvi un dzīvespriecīgi jaunieši ir nākotnes pieaugušie. Projekta realizācijas gadījumā ieguvēji būs mikrorajona jaunieši un viņu vecāki, kā arī Daugavpils pilsētas iedzīvotāji, kuri ir ieinteresēti jaunās paaudzes harmoniskā attīstībā.

Ja izdotos iegādāties nepieciešamo, JIC nodrošinātu iespēju mērķtiecīgi pavadīt brīvo laiku, attīstītu jauniešu sportiskās prasmes un veicinātu saturīgu sporta pasākumu tradīciju veidošanos.

PROJEKTU VAR ATBALSTĪT AR 3 BALSĪM:
http://www.labiedarbi.lv/lv/balso_par_projektu/Daugavpils-Forstadtes-jaunatnes-iniciativu-centra.html
http://labiedarbi.inbox.lv/project?id=702
http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/?project=702

Informāciju sagatavoja: Daugavpils Forštadtes JIC kultūras menedžere
Dace Jakovele, tālr.: 654 3082, e-pasts: dacejakovele@inbox.lv