Festivāls JAZZ JOY SPRING 2013



Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē 2013. gada 25.-27. aprīlī
XIII Starptautiskais džeza festivāls JAZZ JOY SPRING 2013

... atkal aprīlis, atkal džezs!

Aicinām skatītājus aprīļa nogalē uz XIII starptautisko džeza festivālu JAZZ JOY SPRING 2013 Daugavpilī. Šogad festivāla koncertos dzirdēsim gan jaunus māksliniekus, gan Daugavpils džeza festivāla publikai jau pazīstamus mūziķus no Latvijas, Krievijas un Japānas.

Atklāšanas koncertā – 25. aprīlī klausīsimies Maskavas Valsts mūzikas skolas džeza nodaļas daudzsološos talantīgos mūziķus, Siguldas bigbendu un daugavpiliešiem ļoti labi pazīstamo pianisti Keiko McNamaru (Japāna). Festivāla otrajā dienā – 26. aprīlī Vienības nama koncertzālē notiks Daugavpils un Rīgas bigbendu un diksilendu parāde, bet trešajā – festivāla noslēguma dienā – 27. aprīlī dzirdēsim Džeza kvintetu no Maskavas un Daugavpils profesionālo pūšamo instrumentu orķestri „Daugava” ar jaunu, latīņu ritmiem pārpilnu muzikālu projektu sadarbībā ar džeza dziedātāju, starptautisko konkursu laureāti Diānu Pīrāgs.
 
Visi festivāla koncerti notiks Vienības nama koncertzālē Rīgas ielā 22a plkst. 18.00, bet pēc tiem plkst.21.00 aicinām veldzēties džeza mūzikas interpretācijās Jam-session vakaros LKC balkonā.

Biļetes - Latviešu kultūras centra kasē koncerta dienā.

Festivāla programma

Informācija: Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde
Tālr.: 65476798, www.kultura.daugavpils.lv