LATVIJAS NACIONĀLĀ OPERA CANTANDO Y AMANDO



Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē 19. decembrī plkst. 18.00
LATVIJAS NACIONĀLĀ OPERA
CANTANDO Y AMANDO

Vienības nama 75. jubilejas gadā Latviešu kultūras centrs sadarbībā ar Latvijas Nacionālo operu aicina uz Argentīnas tango muzikālu iestudējumu CANTANDO Y AMANDO.

Milonga. Pjacolla. Bagele.

Mecosoprāns Ilona Bagele ievērību guvusi ne vien kā LNO soliste, bet arī kā spilgta džeza un populārās mūzikas interprete.

Koncertā Astora Pjacollas fascinējošā mūzika, Ilonas Bageles balss, pavadošo mūziķu azarts un virtuozitāte, uzburs īsto Argentīnas tango, ko nedejo, bet izdzīvo.

…„Tango ir pilsētas nakts auglis ar bohēmas smaržu - bezmiega nakšu klejojumi pa nomalēm, ostu bāri, kafejnīcas, mūzika un mīlestība. Viss, ko cilvēki dara, kad viņiem nenāk miegs” - intervijā žurnālam „Rīgas Laiks” teicis Orasio Ferrers, ko dzimtenē dēvē par Argentīnas Šekspīru, bet Latvijā pazīst kā Astora Pjacollas dziesmu vārdu autoru. …„Es teiktu, ka tango ir kā gaisa skūpsts, kas tiešā veidā nekad nesasniedz adresātu”.


Piedalās: Ilze Ozoliņa (klavieres), Inita Āboliņa (akordeons), Svetlana Okuņa (vijole), Inga Sunepa (čells), Mareks Auziņš (kontrabass), Ivars Kalniņš (sitamie instrumenti), Oskars Petrauskis (saksofons).

Biļešu iepriekšpārdošana: Latviešu kultūras centra kasē no 10.decembra darbdienās no plkst.16.30 – 18.30 (Cena – 3 Ls).

Atbalsta: Daugavpils pilsētas dome.

Informācija: Latviešu kultūras centrs
t.65426691, www.vienibasnams.lv