Vienības namā skanēs koncertprogramma „Mīla…”



Gada romantiskākajā dienā, 14.februārī, plkst. 18.00 Vienības nama koncertzālē (Rīgas ielā 22a) notiks Valentīndienai veltīts koncerts „Mīla…”.

Pasākumā varēs baudīt romantiskākās un atpazīstamākās mīlas dziesmas un melodijas, kas izskanēs džeza, populārās mūzikas un Latīņamerikas ritmos. Koncertā piedalīsies šarmantā soliste Lidija Breska, bet skaistākos duetus izdziedās romantiskie Anna Kazarinova un Aleksandrs Grohoļskis. Īpašu noskaņu skanējumam radīs Vienības nama Latviešu un latgaliešu kultūras centra profesionālais pūtēju orķestris „Daugava” (mākslinieciskais vadītājs Jevgeņijs Ustinskovs, galvenais diriģents Arnolds Grīnberts).

Kā atzīst koncerta veidotāji: „Lai arī tieši 14.februāris visiem ir zināms kā Mīlestības svētku diena, ar skanīgo sveicienu mēs vēlamies aicināt un iedrošināt savus klausītājus Mīlestību svinēt katrā dienā.”

Biļetes: Vienības nama koncertzāles kasē (darba dienās no plkst. 16.30 - 18.30) un Biļešu paradīzes kasēs. Cena 5.00 euro

Koncertu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” struktūrvienība Latviešu un latgaliešu kultūras centrs.

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana publicitātes un vēsturiskajām vajadzībām.
Papildu informācija:
DVPI „Vienības nams”
Latviešu un latgaliešu kultūras centrs
t.: +371 654 25572