Kārlis KAZĀKS koncertprogrammā SKAISTĀ, DAŽĀDĀ LATVIJA



Latvijas Republikas proklamēšanas dienā, 18. novembrī, plkst. 18.00 Vienības nama koncertzālē (Rīgas ielā 22a) notiks Kārļa Kazāka koncerts “Skaistā, dažādā Latvija”.

Kārlis Kazāks ir izdevis 5 solo dziesmu albumus, divus šūpuļdziesmu albumus bērniem, radījis mūziku izrādēm Latvijas Nacionālajā teātrī, Latvijas Leļļu teātrī un Dirty Deal teatro. Projekta “Velomūzika” idejas autors un organizētājs – jau 9 gadus kopā ar radošu cilvēku grupu ar velosipēdiem apbraukājot Latvijas attālākos novadus, sniedzot koncertus. Kārlis Kazāks ir idejas autors un arī vadītājs raidījumu ciklam "Dzirdi balsis ar Kārli Kazāku", kas 14 sērijās LTV1 skatītājus iepazīstināja ar latviešu valodas izloksnēm, katrā no tām radot arī īpašu dziesmu.

Svētku koncertā skanēs gan autora radītās dziesmas izloksnēs, gan citas dziesmas, apliecinot piederību dažādajai un skaistajai Latvijai.

Ieeja ar ielūgumiem.

Ielūgumus uz koncertu iespējams saņemt Vienības nama koncertzāles kasē no 15. novembra darba dienās plkst. 16.30-18.30 un 2 st. pirms koncerta. Vietu skaits ierobežots.


Skatītāju ievērībai!

Latvijā tiek saglabāti noteiktie ierobežojumi, saistīti ar koronavīrusa pandēmijas izplatību. Koncertu varēs apmeklēt tikai vakcinētas vai Covid-19 pārslimojušas personas ar derīgu digitālo sertifikātu. Uz pasākumu jānāk laicīgi, ar izprintētu vai savā telefonā lejupielādētu QR kodu un personu apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte).

Rīko Vienības nams, atbalsta Daugavpils pilsētas dome.

Informācija: www.vienibasnams.lv