Festivālu “ReStArt” noslēgs leģendārā grupa “Jumprava”



12. Mūzikas un mākslas festivālu "Daugavpils ReStArt 2023" Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu ielā 92) 28. oktobrī plkst. 18.00 noslēdz leģendārās grupas “Jumprava” koncerts.

Koncertā skanēs gan visiem zināmie hiti – “Ziemeļmeita”, “Vēlreiz”, “Peldētājs”, “Ēnas”, “Pa vējam”, “Lēna upe”, “Nedaudz par viņu”, gan jauni skaņdarbi un sen piemirstas dziesmas jaunā skanējumā.

“Katra grupas uzstāšanās ir dvēseles baudījums ikvienam no mums. Vairs nav tie gadi, lai skrietu pa pasauli, tāpēc gribās, lai katra uzstāšanās ir īpaša. Iepriekšējo reizi ar koncertu Daugavpilī bijām 2019. gadā. Arī šoreiz uz skatuves būsim pilnā sastāvā – Aigars Grāvers, Aigars Grauba, Aigars Krēsla un Ainars Ašmanis, visi kopā uzrīkosim kārtīgu ballīti!”, tā Aigars Grāvers.

Šis ir vienīgais grupas “Jumprava” koncerts Latgalē.

Biļetes: Daugavpils Kultūras pils kasē darbdienās plkst. 16.00-19.00, Biļešu paradīzes kasēs un internetā (https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/129810). Cena 15.00 euro.

XII Mūzikas un mākslas festivālu “Daugavpils ReStArt 2023” rīko:
Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestāde “Vienības nams”, Daugavpils kultūras atbalsta biedrība, Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskola, Daugavpils Kultūras pils. Atbalsta Daugavpils valstspilsētas pašvaldība.

Informējam, ka festivāla pasākumi tiek fotografēti un filmēti publicitātes un vēsturiskām vajadzībām.

Informācija: www.daugavpilsrestart.lv, www.vnfestivals.lv, www.daugavpils.lv, www.vienibasnams.lv