Ģimenes kino svētdiena



12. martā
Vienības nama kafejnīcā
Ģimenes kino svētdiena

Martā Vienības nams savus skatītājus vēlas iepriecināt ar sirsnīgu ģimenes filmu “Noslēpumainais dārzs”, kā arī ar divām jaunākajām latviešu mākslas filmām – “Saule spīd 24 stundas” un “Zilās asinis”.

Plkst. 13.00 Ģimenes filma, fantāzija “Noslēpumainais dārzs”
Pēc vecāku pēkšņās nāves Indijā 10 gadus vecās Mērijas dzīve apgriežas kājām gaisā. Meitene tiek nosūtīta uz Angliju, kur viņa sāk dzīvot nomaļā lauku īpašumā pie sava drūmā un nelaipnā tēvoča Arčibalda. Šeit Mērija dienas vada, pētīdama apkārtni un pamazām atklādama ģimenes noslēpumus. Kādu dienu viņa uziet durtiņas uz slepenu dārzu. Meitene arvien vairāk laika sāk pavadīt šajā dārzā un pamazām atklāj arī tā lielāko noslēpumu: dārzam ir maģiskas spējas.

Filmas garums: 1h 36min
Režisors: Marc Munden
Lomās: Colin Firth, Julie Walters, Dixie Egerickx
Vecuma ierobežojums 7+

Plkst. 15.00 Komēdija, drāma “Saule spīd 24 stundas”

Mārtiņam (Andris Keišs) ir apnicis strādāt. Viņš veiksmīgi pārdod savu biznesu un pierunā draugus doties kopīgā avantūrā — ceļojumā uz Ziemeļpolu. Attapies lidostā viens, viņš ir izvēles priekšā: atgriezties ikdienā vai mesties piedzīvojumā…

Filma latviešu valodā ar subtitriem angļu valodā.
Filmas garums: 1h 47min
Režisors: Juris Poškus
Lomās: Andris Keišs, Kaspars Znotiņš, Intars Rešetins, Kristīne Krūze, Julia Volkova, Vladislav Ketkovich, Jeppe Beck Laursen, Trond Halbo
Vecuma ierobežojums 12+

Plkst. 18.00 Drāma “Zilās asinis”

Vai ir iespējams dzīvot tā, lai visi ar tevi ir apmierināti? Diāna, kas nāk no augstākajiem sabiedrības slāniem, cenšas savu dzīvi pielāgot tam, kā citiem šķiet pareizi. Mātei, draudzenei, sabiedrībai, vīram. Cenšoties saglabāt statusu sabiedrībā un mēģinot slēpt vīra atkarību, Diānas attiecības ar meitu kļūst traumatiskas. Kas ir svarīgākais, sabiedrība vai attiecības ar meitu? Ko izvēlēsies Diāna? Realizēs kāda cita ideju par savu dzīvi, vai būvēs pati savu?

Filma latviešu valodā ar subtitriem angļu valodā.
Filmas garums: 1h 32min
Režisors: Una Celma
Lomās: Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Egons Dombrovskis, Iveta Pole, Andra Katrīna Reine, Toms Veličko
Vecuma ierobežojums 12+

Biļetes: Vienības nama koncertzāles kasē darba dienās plkst. 16.30–18.30 un 1 stundu pirms pasākuma, cena 3 eiro.

Vienības nama pasākumu laikā notiek filmēšana un fotografēšana.

Informācija: www.vienibasnams.lv, tālr. 65427552