Tradīciju māja aicina uz Aizgavēņa svinībām A. Pumpura skvērā



Vienības nama Tradīciju māja aicina komandas pieteikties dalībai Aizgavēņa jautrībās, kas notiks 21. februārī plkst. 17.30 Andreja Pumpura skvērā.
Meteņos vajag daudz smieties un priecāties. Tā ir diena, kad ne vien dabā, bet arī cilvēka iekšējā pasaulē tiek iezīmēta pāreja no ziemas miera uz pavasara darbiem, kustību un jaunu sākumu. Turklāt, ja bērni ir priecīgi šajā dienā, tad būšot izdevies viss gads līdz pat nākamajiem Meteņiem!

Tādēļ aicinām pieteikties komandas 8 cilvēku sastāvā dalībai Aizgavēņa jautrībās. Komandās var apvienoties gan ģimenes, gan draugi, kolēģi, klasesbiedri utt.

Ar dažādu jautru aktivitāšu palīdzību pārbaudīsim, kura no komandām ir atjautīgākā, ātrākā, sportiskākā, vienotākā un jautrākā, jo tā ir diena, kad daudz jāsmejas labu ļaužu kompānijā. Un tā kā šajā dienā nedrīkst arī skopoties, tad ēdīsim īpašo Aizgavēņa putru, par kuru parūpēsies izcilā saimniece Vija Kudiņa.

Lai varētu izbaudīt visu jautrību, sūti pieteikumu ar komandas nosaukumu un kontakttālruni uz tradicijumaja@gmail.com līdz 18. februāra plkst. 20.00.

Vienības nama pasākumu laikā notiek filmēšana un fotografēšana.

Informācija: www.vienibasnams.lv, tālr. +371 29118992