Veltas Loces gleznas pastāstīs mazliet par visu



Piektdien, 2024. gada 1. martā, plkst. 15.00 Vienības nama Baltkrievu kultūras centrā (Alejas ielā 68-1A) tiks atklāta mākslinieces Veltas Loces personālizstāde “Mazliet par visu”.

Izstādē būs apskatāmi pēdējo divu gadu laikā tapušie darbi, kuros atainoti mirkļi, kas stāsta mazliet par visu…”, atklāj izstādes rīkotāji. Izstāde būs pieejama apmeklētājiem līdz 20. maijam (darba dienās no 9.00 līdz 17.00). Ieeja bez maksas.

Veltas Loces vārds Daugavpilī ir labi pazīstams. Savulaik tieši Baltkrievu kultūras centrs (BKC) plašākai auditorijai pirmo reizi parādīja mākslinieces radītos darbus, un šī iepazīšanās pārauga par daudzgadīgu un veiksmīgu sadarbību. Katru gadu BKC rīkoja personālizstādes un kopīgas izstādes, kurās piedalījās Velta Loce. Tā kā viņas darbos vienmēr ir jūtama mīlestība pret apkārtējo pasauli, mākslinieces radītās ainavas, ziedi un klusā daba, nevienu neatstāj vienaldzīgu.

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana BKC publicitātei un arhīviem.

Izstādi rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” struktūrvienība „Baltkrievu kultūras centrs”.

Informāciju sagatavoja:
Baltkrievu kultūras centra
kultūras projektu vadītāja
Anastasija Borovska
tel.: 27492159
e-pasts: anastasijaborovska21@gmail.com